SAMENWERKING

“SAMEN STERK”

Driessen Las- en Plaatwerk werkt samen met Kempmetal en TeamWorks: met elk een eigen specialisme werken drie leveranciers samen om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Door onze complementaire bedrijfsactiviteiten vullen we elkaar uitstekend aan.

Samen zorgen we voor totaaloplossingen op het gebied van de productie van complete mechanische (sub)samenstellingen. Eventuele inkoop, uitbestedingen en nabehandelingen worden uiteraard ook door ons verzorgd.
samenwerking
Kempmetal B.V. is toeleverancier van plaatwerkdelen, samengesteld plaatwerk, licht constructiewerk en frames, die o.a. in haarden/kachels, de machinebouw, automotive en land en tuinbouw sector hun toepassing vinden. Voor dit meer samengestelde werk beschikt Kempmetal bijvoorbeeld over een ABB lasrobotinstallatie, welke staat op een track van 18 meter met acht moderne werkstations.

Zoals de naam TeamWorks al impliceert, staat samenwerken hoog in het vaandel. TeamWorks tracht door middel van een intensieve samenwerking en proactief handelen, meerwaarde te creëren voor de klant. Daarom zijn samenwerkingsverbanden voor ons van levensbelang om onze klanten te voorzien in hetgeen zij van ons vragen.”